Verner Panton Flowerpot pendel & bordlampe – VP &Tradition

Verner Panton flowerpot designet stammer fra 1968, og blev designet i to modeller; pendel loftlampe og bordlampe. Flowerpot lampen fra Verner Panton var henvendt til restaurationsbranchen og VP udstillinger, men hurtigt blev lampen populær i de private hjem.

Verner Panton Flowerpot pendel og bordlampe And Tradition

Se udvalget af Verner Panton Flowerpot her

Den stilfulde Flowerpot er kendt for sine mange farver, som gør den anvendelig i alle rum og indretninger. Især i entréen er både pendel loftlampen og bordlampen placeret, da de friske farver giver en varm velkomst i hverdagen og ved gæster. Verner Panton &Tradition Flowerpot er fremstillet i stål, som efterfølgende er lakeret i de kendte friske farver.

Verner Panton Flowerpot pendel

Højglans køkkener kan hurtig blive for kedelige i sort og hvid, og for at skabe et frisk pust i køkkenet eller stuen har Flowerpot pendel indtaget loftet, hvor lampen hænges ned over køkkenbordet eller stuebordet.

Det er meget populært at hænge VP pendel lampen i grupper, hvor tre &Tradition lamper hænges i tre forskellige højder, og måske hvor den tredje pendel udskiftes med en anden frisk farve som f.eks. to hvide og en gul.

Verner Panton Pendel &Tradition bliver reproduceret i de samme kendte farver som Verner Panton, og fåes i 17 forskellige friske farver; Mat hvid, Mat sort, Polerede messing, Poleret rustfrit stål, Poleret kobber, Børstet rustfrit stål, Krom, Mat grå, Rød, Orange, Gul, Grøn, Mint, Turkis, Blå, hvid og sort.

Den flotte pendel lampe giver et flot lys kast over køkkenbordet eller stuebordet, fra sin flotte halvcirkulære reflektor.

Pendel lampe fra Verner Panton &Tradition

Verner Panton Flowerpot pendel &Tradition billig her

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
1.495,00 DKK1.495,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

Verner Panton Flowerpot bordlampe

Den flotte bordlampe står ofte alene på et vindue, bord eller reol i hjørnet af en rum, hvor bordlampen med sine friske farver skaber liv i et rum hvor farver de populære farver hvid og sort har indtaget vores møbler og vægge.

Verner Panton &Tradition blever reproduceret i de kendte friske farver som dengang i 1968, hvor Verner Panton selv producerede bordlampen. I VP &Tradition bliver Flowerpot produceret i ni forskellige farver; Mat grå, Orange, Poleret stål, Rød, Turkis, Børstet stål, Gul, Hvid og Sort.

Du kan derfor finde netop den bordlampe som passer til dit rum eller indretning, og få glæde af det lækre lys som &Tradition FlowerPot kaster ud af sin halvcirkulære reflektor.

Bordlampe fra Verner Panton &Tradition

Verner Panton Flowerpot bordlampe &Tradition billig her

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
1.995,00 DKK1.995,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

Verner Panton kort fortalt

Verner Panton er kendt for sit design indenfor belysning, møbler og rum, hvor han eksperimenterede med nye farver og former. Verner var kendt for at udfordre materialer og produktionsmetoder, hvorved hans møbler og belysning var lavet ud fra den seneste teknologi, dog var Verner’s ynglingsmaterialer stål, plast og glasfiber.

And Tradition (&Tradition) reproduktion

And Tradition er en reproduktion af den verdenskendte Verner Panton lampe Flowerpot, hvor det klassiske design er genskabt i de mange friske farver, som da pendel lampen og bordlampen først kom ind i restaurationsbranchen og Verner Panton’s egne udstillinger – og senerehen de danske privatboliger.

elartiklen

Find test, anmeldelser og artikler om elmateriel, hvidevarer og meget mere på Elartiklen.dk - I samarbejde med anerkendte danske forhandlere finder vi de billigste priser på f.eks. KitchenAid, Verner Panton Flowerpot bordlampe, Siemens TE712201RW EQ7 espressomaskine, Boremaskiner og mange flere