KitchenAid Artisan Køkkenmaskine – KitchenAid design

KitchenAid Artisan er den mest populære køkkenmaskine fra KitchenAid, og har indtaget mange køkkener i danske boliger, hvor maskinen udover at pynte med det flotte design også hjælper med madlavningen. KitchenAid Artisan er købt af mange kræsne brugere, som ønsker en køkkenmaskine i et flot tidsløst design, høj kvalitet, forskellige farver og med stor alsidighed.

KitchenAid Artisan køkkenmaskine

Gå direkte til Wupti.com i samarbejde med WhiteAway.com

Artisan køkkenmaskinens flotte design går helt tilbage til 1937, og siden har der ikke været ændringer i designet. KitchenAid har med sine mange designpriser fået Artisan udstillet på Museum Of Modern Art, som du kan besøge i San Francisco og New York – hvis du ønsker at se tilbage på den nostalgiske tid med mange flotte farver og lækkert design.

KitchenAid Artisan køkkenmaskine i mange farver

En af grundene til den populære køkkenmaskine fra KitchenAid er de mange varianter af Artisan, hvor alverdens farver kan passes ind i netop din bolig. Maskinen fåes blandt andet i farverne; Sort (150EOB), Creme (150EAC), Rød (150EER), Pistachio og mange flere.

Vi har samlet en liste over de billigste forhandlere af Kitchen Artisan 150EOB

 

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
3.299,00 DKK3.299,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
3.399,00 DKK3.399,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
3.499,00 DKK3.499,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

 

Den høje kvalitet giver maskinen en gennemsnitliglevetid på 30 år (ca. 4000 timers effektiv brug), og du kan derfor have maskinen i rigtig mange år. Den stærke 300 watt motor kan reguleres i 10 forskellige hastigheder, så køkkenmaskinen kan ælte eller røre stille og roligt i en konstant hastighed. I motoren er anvendt en speciel teknologi, hvor nylon er med til at beskytte motoren mod overbelastning, og dermed at maskinen ikke tager skade.

Specifikationer:

  • Motoreffekt: 300 watt
  • Hastigheder: 10 (58-220 omdrejninger/min.)
  • Materiale: Metal
  • Dejkapacitet: 1,2 kg.
  • Skål kapacitet: 4,8 kg.
  • Skål type: Rustfri stål

Stort udvalg af tilbehør til KitchenAid Artisan

Til køkkenmaskinen findes et stort udvalg af tilbehør, som kobles til motoren. Dermed er der rig mulighed for at Artisan kan presse saft, lave is, hakke kød, lave spagetti og meget meget mere. Tilbehøret købes særskilt, og koster i gennemsnittet 499,- DKK.

  • Kødhakker (FGA) koster 499,- DKK hos Whiteaway
  • Råkostjern (MVSA) koster 499,- DKK hos Whiteaway
  • IS fremstiller (KICA) koster 499,- DKK Whiteaway
  • Kødhakkersæt (FGA+MVSA+FVSP) koster 1.899,- DKK hos Whiteaway

KitchenAid køkkenmaskine anmeldelser

Læser man anmeldelserne på forbrugersider i f.eks. USA, kan man hurtigt læse hvorfor KitchenAid er så populær. På Amazone.com er samtlige anmeldelser af de forskellige varianter af Artisan samlede, og listen på d.d. på over 3.500 anmeldelser, hvor 2.900 af anmeldelserne giver maskinen 5 stjerner. Overskrifterne på de mange anmeldelser lyder blandt andet “What are you waiting for??”, “Best Mixer Ever!”, “Best of the best” og nogle enkelte dårlige anmeldelser, hvor kunden har haft en produktfejl og dermed skriver “What happed to KitchenAid quality”.

Den samlede karakter lyder på 4,7 ud af 5 stjerner.

Vores erfaring: Desværre har vi ikke selv en KitchenAid Artisan, men vil indenfor nærmere fremtid anskaffe os en på grund af det flotte design og de mange forskellige slags tilbehør. Anmeldelserne blandt forbrugerne lyver sjældent, men i de mange test køkkenmaskinen har været igennem, har denne maskinen desværre ikke fået en topplacering. Dette skyldes oftest prisen for maskinen, hvor du betaler ekstra for det flotte design.

elartiklen

Find test, anmeldelser og artikler om elmateriel, hvidevarer og meget mere på Elartiklen.dk - I samarbejde med anerkendte danske forhandlere finder vi de billigste priser på f.eks. KitchenAid, Verner Panton Flowerpot bordlampe, Siemens TE712201RW EQ7 espressomaskine, Boremaskiner og mange flere