AEG t97689ih3 tørretumbler bedst i test

AEG T97689IH3 Tørretumbler

Gå direkte til AEG T97689IH3 tørretumbler her

AEG er populær for sin lave pris og høje kvalitet af hårde hvidevarer, kort fortalt vinder AEG mange test ved deres solid og gode maskiner. Grunden til netop AEG T97689IH3 bliver omtalt i denne anmeldelse er at det er den bedst sælgende kondenstørretumbler hos Whiteaway, og de mange funktioner i maskinen gør den værd at anbefale overfor forbrugerne. Tørretumbleren er i energiklasse A+++ hvilket gør den utrolig energirigtig, med et årligt energiforbrug på 177 kW ud fra en standard test.

AEG t97689ih3 støjsvag kondenstørretumbler

Den energirigtige A+++ kondenstørretumbler er med sin kapacitet på 8 kilo velegnet til større opgaver af vasketøj, og er let at indstille med sit store display, hvor de mange funktioner og programmer giver den bedste tørring af dit vasketøj. Maskinen er certificerede Woolmark Gold som sikre en skånsom tørring. Med et lydniveau på kun 65 dB er maskinen utrolig støjsvag, hvilket gør maskinen kan placeres stort set alle steder. Det indvendige LED lys i tumbleren gør det let at kontrollere om der gemmer sig sokker eller andet i tumbleren.

Her finder du de billigste priser på tørretumbleren fra AEG

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
5.494,00 DKK5.494,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
6.456,00 DKK6.456,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
6.498,00 DKK6.498,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

AEG maskinen kommer med specialprogrammer som uld, dyner/puder, ekstra stille, bomuld, silke/lingeri, outdoor, kvik program og mange flere, som gør dig i stand til at tørre næsten alt slags vasketøj, uden at være bekymret for at tøjet vil tage skade. Programmerne vælges på det store LCD display, som intuitiv betjeninger dig igennem hvert step.

Reverserende tromlegang og lang levetid på motoren

Maskinen er med reverserende tomlegang, som ved at kører tumbling den modsatte vej løsner og forebygger at tøjet sammenfiltre og krøller. AEG T97689IH3 leveres med afløbsslange til kondensatvandet, hvis der findes et afløb ellers kan kondensatbeholderen tømmes i det nærmeste afløb.

Specifikationer for T97689IH3 fra AEG

  • Kondenstørretumbler med sensorstyrring
  • Energiklasse A+++
  • Energiforbrug pr. vask 1,51 kWh
  • Kapacitet på 8 kg.
  • Medfølger afløbsslange

AEG t97689ih3 kondensattørretumbler er favorit og bedst i test blandt forbrugerne. AEG maskinen er i energiklasse A+++ med indbygget led lys og sensor i tumbleren.

elartiklen

Find test, anmeldelser og artikler om elmateriel, hvidevarer og meget mere på Elartiklen.dk - I samarbejde med anerkendte danske forhandlere finder vi de billigste priser på f.eks. KitchenAid, Verner Panton Flowerpot bordlampe, Siemens TE712201RW EQ7 espressomaskine, Boremaskiner og mange flere