Bosch L-Boxx PortaLED akku arbejdslampe på batteri

Bosch er kendte for deres smarte L-Boxx, som opbevarer, beskytter og gør det nemt og enkelt at transportere sin bore- og skruemaskiner samlet fra arbejdsopgave til arbejdsopgave. Værktøjskasserne kan ved hjælp af beslagene på siderne sammenkobles, så de kan transporteres samlet, giver en større stabilitet og bruges til arbejdsbord eller niveaujustering til arbejdslampen.

Bosch GLI PortaLed L-boxx Arbejdslampe batteri

Gå direkte til Frishop.dk

Bosch har netop udviklet L-Boxx værktøjskassen med en transportabel LED arbejdslampe, som i låget på værktøjskassen til din boremaskine indeholder 60 LED lysdioder med en lysstyrke på 1700 Lux.

Bosch PortaLED akku batteri arbejdslampe

L-Boxx arbejdslampen bliver forsynet fra Bosch 14,4 + 18V lithium akku batterier, og kan give arbejdslys i op til 2,5 timer hvor du kan justere lysstyrken og vinklen på Bosch GLI PortaLED arbejdslampen. Arbejdslampen kan sammenkobles med flere L-Boxx således den kan give arbejdslys i højden.

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
1.049,00 DKK1.108,00 DKK(Fragt: 59,00 DKK)Se mere
1.255,00 DKK1.255,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

Arbejdslampen er perfekt til håndværkeren eller gør det selv manden, som oftest mangler den rigtige arbejdsbelysningen, men ikke har mulighed for at forsyne en 230V arbejdslampe. Bosch GLI PortaLED findes i 3 forskellige størrelser, hvor den normale værktøjskasse for boremaskiner (størrelse 2.) måler (BxLxH) 357x442x251 mm, og kan tåle en belastning på op til 100 kg. Bosch PortaLED leveres uden akku batteri og oplader.

PortaLED L-Boxx passer til de eksisterende værktøjskasser til eksempelvis Bosch GSR 18V Li-Ion slagboremaskine, som er populær indenfor professionel brug. Du kan læse mere om den smarte arbejdslampe hos Bosch.

Bosch arbejdslampe på akku batteri med 60 led lysdioder indbygget i låget af L-Boxx. Bosch GLI PortaLED arbejdslampen passer med de eksisterende bore- & skruemaskine opbevaringsbokse.

elartiklen

Find test, anmeldelser og artikler om elmateriel, hvidevarer og meget mere på Elartiklen.dk - I samarbejde med anerkendte danske forhandlere finder vi de billigste priser på f.eks. KitchenAid, Verner Panton Flowerpot bordlampe, Siemens TE712201RW EQ7 espressomaskine, Boremaskiner og mange flere