Elektrisk lås og tyverialarm sikring af din bolig og hoveddør

Desværre er indbrudstallet i Danmark stigende, og dagligt bliver rigtig mange boliger besøgt at ubudne gæster. Følelsen af en ukendt person der frit har bevæget sig rundt i huset, og rodet i alle skuffer og skabe for at finde værdigenstande er ubehagelig.

Tyverialarm og elektrisk dørlås

Du kan selv mindske risikoen for ubudne gæster ved at sikre huset med tyverialarm og ekstra stærke låse på døre og vinduer. Vi har derfor kigget på to ting som kan sikre din bolig ekstra mod en indbrudstyv. Den ene løsning er en tyverialarm, som ved hjælp af bevægelsessensorer og magnetkontakter overvåger din boligs rum og indgange. Den anden løsning er en elektronisk lås til sikring af hoveddøren. Du finder følgende produkter beskrevet

Vælg den rigtige tyverialarm til hjemmet

Der findes rigtig mange tyverialarmer på det danske markedet, og det kan være en jungle at finde frem til den rigtige tyverialarm. Mange tegner et abonnement med alarmselskaber som G4S, Falck Alarm og Dansikring-Direct, hvor der hvert måned skal betales over betalingsservice. Udover en boligalarm kan der ved de forskellige selskaber tilkøbes pakke, hvor der er indeholdende en professionel vagt som rykker ud når tyverialarmen går. Disse abonnementsordninger kan i sidste ende være rigtig dyre, og oftest kan en tyverialarm uden abonnement og en aftale med naboen være den bedste og billigste sikring af din bolig.

Tyverialarm uden abonnement er det bedste valg

Før du vælger en tyverialarm uden abonnement, kan det være en rigtig god idé at læse anbefalinger fra dit forsikringselskab, da de oftest i den forbindelse har indgået en rabat aftale med en virksomhed som sælger disse alarmer. Visonic PowerMax Pro er brugt og anbefalet blandt mange forsikringsselskaber og danske boliger. PowerMax Pro er en pålidelig tyverialarm som er let at programmere, med mulighed for tilkobling af trådløse bevægelsessensorer og dørkontakter.

En ny type G5 alarmsystem er endnu simplere at opsætte, og bygger på nabohjælp. SikkertHjem som står bag G5 alarmsystemet har udviklet et lille alarmsystem med mulighed for telefonopkald til 4 personer over mobilnettet. Til G5 kan tilkobles 50 trådløse detektorer og enheder (Afstand: 80 mtr. udendørs og 20 mtr. indendørs), 50 nøglebrikker og 10 trådløse fjernbetjeninger.

Sikkerthjem G5 alarmsystem komplet

Se bolig alarmpakkerne her

Prisen for G5 variere efter bolig alarmpakkerne, og koster for en lejlighed med en central, bevægelsesdetektor, dørkontakt, fjernbetjening og nøglebrik til små 1.499,- kr. hvortil der skal tilkøbes et GSM simkort til 215,- kr. for et år uden abonnement. For en villa med en central, to bevægelsesdetektorm, to dørkontakter, to fjernbetjeninger og to nøglebrikker til små 1.699,- kr. hos BilligVVS.dk til begge pakker kan tilkøbes ekstra detektorer, magnetkontakter m.v.

Elektronisk lås til dør

En anden effektiv måde at holde indbrudstyven ude af din bolig er en elektronisk dørlås, som både signalere og gøre det besværeligere for tyven at komme ind. Derudover bliver hverdagen lettere, når du ikke skal gå rundt med nøgler og tanken om hoveddøren er låst. Den elektriske dørlås låser automatisk døren indenfor en forudindstillede tid, så du er sikker på døren er låst.

Ruko Yale Doorman Elektronisk Dørlås

Køb Yale Doorman billigt her

Ruko Yale Doorman elektronisk dørlås

Yale Doorman er udviklet af det svenske sikkerhedsfirma ASSA ABLOY, som producere alarm- og sikkerhedssystemer til erhverv. Yale Doorman henvender sig til danske boliger, hvor ubudne gæster ikke er velkommen, og som ønsker en nøglefri hverdag. Doorman dørlås fungere på tre forskellige måde, hvor døren elektronisk åbnes med nøglebrik, kode eller fjernbetjening, som indkodes af dig.

Undgå at blive smækket ude med Ruko Yale

Med nøglebrikken slipper du for at gå med traditionelle nøgler, og kan have den elektroniske nøgle til at ligge i din pung, jakke eller taske. Skulle du være uheldig at midste eller glemme nøglebrikken, kan du ved hjælp af kodetasteturen låse døren op, og slette nøglebrikken hvis det er nødvendigt.

Køb Yale Doorman billigt her

Hvis du motionere er du ikke længere afhængig af at tage nøglen med, da du blot indtaster din selvvalgte kode når du kommer hjem. Den selvvalgte koden skal bestå af 6-12 ciffer.

Sikre din bolig mod ubudne gæster med elektrisk lås og tyverialarm. Tyverialarm uden abonnement fra sikkerthjem og elektronisk dør lås fra Ruko Yale Doorman med fjernbetjening og nøglebrik.

elartiklen

Find test, anmeldelser og artikler om elmateriel, hvidevarer og meget mere på Elartiklen.dk - I samarbejde med anerkendte danske forhandlere finder vi de billigste priser på f.eks. KitchenAid, Verner Panton Flowerpot bordlampe, Siemens TE712201RW EQ7 espressomaskine, Boremaskiner og mange flere