Elektrolux UltraOne ZueOrigWR+ effektiv og energivenlig

Elektrolux Ultraone Zueorigwr+ energirigtig støvsuger

Gå direkte til Elektrolux UltraOne ZueOrigWR+ støvsuger her

UltraOne ZuoOrigWR+ fra Elektrolux er udstyret med effektiv AeroPro mundstykke, som giver den maksimale sugestyrke, som manuelt kan reguleres på støvsugeren. Elektrolux UltraOne+ ZoeOrigWR+ leveres med konfortabel AroPro håndtag og 3-i-1 tilbehør.

 

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
1.437,00 DKK1.437,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
1.455,00 DKK1.455,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
1.570,00 DKK1.570,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

 

Elektrolux UltraOne+ ZuoOrigWR+ kraftig støvsuger

Støvsugeren giver dig de bedste forudsætninger for en rengøring i topklasse, med en unik manøvrering
og håndtering igennem den kraftig og energivenlige sugemotor. Udover en energivenlig og kraftig motor i støvsugeren, er UltraOne ZuoOrigWR+ udstyret med et AeroPro Silent mundstykke, som suger alt støv og hår med op i store 5 liter støvsugerposen.

Udover AeroPro Silent mundstykke medfølger 3-i-1 mundstykke, som gør det nemt at rengøre vanskelige overflader og riller. Med det snævre mundstykke, er det nemt at komme helt ind i hjørner, riller og pletter, og især i revnerne imellem sofapuderne er mundstykket uundværligt.

Lydsvag støvsuger fra Elektrolux

UtraOne+ er udstyret med den nyeste teknologi indenfor sugeevne og lydniveau. Med Silent Air Technology er UltraOne+ lydsvag hele vejen igennem systemet fra lydsvag slange til lydsvag støvsuger.

Den ny forbedrede teknologi har givet støvsugeren en lydniveau på 66 dB, hvilket må siges at være en stor forskel fra ældre støvsugere.

UltraOne+ ZuoOrigWR+ best i test hos Tænk

Elektrolux ZueOrigWR+ blev i juni 2015 testet af forbrugerrådet Tænk, hvor den flotte karakter og et slutresultat på 67/100. ZueOrigWR+ er blandt andet vundet Reddot Award 2014, som gives for bedste produktdesign.

Støvsugeren har med sin 12 meter lange ledning en stor radius at rengøre i, og mindsker derfor besværet med at skifte stikkontakt hvergang ledningen har nået sit maksimale. Filteret ved udblæsningen, som mindsker støvpartikler og allergi, er vaskbart.

Hjulene på støvsugeren er i blød gummi, hvilket dæmper lyden og beskytter dit gulv, så du undgår den laver mærker og ridser, som tidligere plasthjul gjorde. De bløde gummihjul er derfor perfekt til trægulv.

Elektrolux UltraOne+ ZueOrigWR+ er af forbrugerrådet TÆNK udnævnt til bedst i test. Den kraftige ZueOrigWR+ støvsuger er i energiklasse A, uden at gå på kompromis med kvaliteten af rengøringen.

Whiteaway Rabatkode til dit næste køb.

elartiklen

Find test, anmeldelser og artikler om elmateriel, hvidevarer og meget mere på Elartiklen.dk - I samarbejde med anerkendte danske forhandlere finder vi de billigste priser på f.eks. KitchenAid, Verner Panton Flowerpot bordlampe, Siemens TE712201RW EQ7 espressomaskine, Boremaskiner og mange flere