Skuffe opvaskemaskine et alternativ til bordopvaskemaskine

Skuffe opvaskemaskine underbygning

Se udvalget af underbygningsopvaskemaskine

eller

opvaskekurv/trådkurv til eksisterende opvaskemaskine

I rigtig mange lejligheder står der en bordopvaskemaskine, som hjælper mange med at gøre opvasken lettere, uden at gå på kompromis med størrelsen. De almindelige opvaskemaskiner fylder nemlig hurtigt et helt køkken i lejligheden, mens en bordopvaskemaskine kun fylder op til 1/3 af den normale maskine. Der er dog kommet en helt ny kategori indenfor de seneste år, nemlig en underbygningsopvaskemaskine med skuffe, hvor alt porcelænet og bestikket sættes ned i skuffen, og efter få timer ser det rent og nyt ud igen.

Underbygningsopvaskemaskine med skuffe

Funktionen af skuffe opvaskemaskinen har ikke meget til forskel fra bordopvaskemaskinen, andet en designet og det fulde udtræk af skuffen til bestikket og porcelænet. Designet på underbygningsopvaskemaskinerne er mere stilrent end bordopvaskemaskinerne, og velegnet sig til boliger eller lejligheder, hvor der er investeret i et flot designerkøkken. Funktionerne i maskinen er oftest også mange flere, hvor bordopvaskemaskinen som standard har 4-5 programmer – har underbygningsopvaskemaskinerne mellem 7-9 programmer.

Undenfor kategorien af opvaskemaskinen er der 3 klassiske maskiner, som der sælges flest af; Gorenje GIC 63140 AX, Fisher & Paykel DD 60 SFD7 og Siemens SK76M530EU.

Skuffeopvaskemaskine fra Gorenje GIC 63140 AX

Gorenje GIC-63140-AX skuffeopvasmaskineEn klassisk stilren front i sort kendetegner skuffeopvaskemaskinen fra Gorenje, som med plads til 6 kuverter passer perfekt til små familier eller personer i lejligheder. Maskinen er mærket i energiklasse A i både vaske og tørre evne, og energiforbruget er derfor lavt med 0,68 kW elektricitet og 8 liter vand pr opvask. Det forholdsvis lave lydniveau på 49 dB gør maskinen til en stille medhjælper i køkkenet.

Prisen for GIC 63140 AX er ca. 6.798,- DKK.

Mere info om Gorenje opvaskemaskinen her

Underbygningsopvaskemaskine fra Fisher & Paykel DD 60 SFD7

Fisher Paykel opvaskemaskine dd60sfd7Den flotte underbygningsopvaskemaskine i rustfristål fra Fisher og Paykel i energiklasse A på både vaske og tørre evnen. Energiklassen gør at maskinen årligt bruger 140,8 kWh og 1760 liter vand baseret ud fra test på 280 opvaske. Opvaskemaskinen har plads til 6 kuverter, og er dermed velegnet til mindre familier og lejligheder. Størrelsen på underbygningsopvaskemaskinen er (HxBxD) 40,7×59,5×55,2 cm.

Prisen for DD 60 SFD7 er ca. 7.995,- DKK.

Mere info om Fisher & Paykel opvaskemaskinen her

Bordopvaskemaskine fra Siemens SK76M530EU

Siemens sk76m530eu bordopvaskemaskineSiemens SK76M530EU ligner en traditionel bordopvaskemaskine, men er dog under kategorien underbygningsopvaskemaskine grundet sit klassisk flotte design med en front i rustfrit stål. Den flotte Siemens bordopvaskemaskine er med betjeningsknapper og et lille display i fronten, hvor de 6 opvaske programmer indstilles, og den tiden vises i displayet.

SK76M530EU er i energiklasse A i opvaske og A i tørring, hvilket gør den økonomisk at anvende.

Prisen for SK76M530EU er ca. 5.165,- DKK – en klart foretrukne bordopvaskemaskine i top kvalitet til en god pris.

Mere info om Siemens bordopvaskemaskinen her

Underbygningsopvaskemaskine el. bordopvaskemaskine til lejligheden med eller uden skuffe? Find billige underbygningsopvaskemaskine eller bordopvaskemaskine

elartiklen

Find test, anmeldelser og artikler om elmateriel, hvidevarer og meget mere på Elartiklen.dk - I samarbejde med anerkendte danske forhandlere finder vi de billigste priser på f.eks. KitchenAid, Verner Panton Flowerpot bordlampe, Siemens TE712201RW EQ7 espressomaskine, Boremaskiner og mange flere