Slow Juicer til KitchenAid Artisan køkkenmaskine SM1JA

KitchenAid Slow Juicer SM1JA

Gå direkte til KitchenAid Slow Juicer her

Køkkenmaskinen Artisan fra KitchenAid med det flotte retro design fra 1937 fundet plads på mange køkkenborde i det private hjem, men også i de populære madlavningsprogrammer. Dette er ikke uden grund da Artisan køkkenmaskinen er den perfekte medhjælper med sine mange tilbehør og ekstrem stærke motor, når det gælder madlavning i køkkenet.

Frispresset Juice med KitchenAid Slow Juicer til Artisan

Et nyt stykke tilbehør til KitchenAid Artisan er Slow Juicer SM1JA, som tilkobles den stærke motor på Artisan. Til Slow Juicer’en er to kander, hvor den ene er til den frispressede saft og den anden til frugtkødet, og tre filtre. De 3 filtre giver dig mulighed for selv at vælge konsistensen/grovheden af din juice – eller endda marmelade hvis du ønsker at lave det på din Slow Juicer.

 

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
1.099,00 DKK1.099,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
1.125,00 DKK1.125,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
1.399,00 DKK1.399,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

 

SlowJuicer SM1JA fra KitchenAid giver din køkkenmaskine helt nye muligheder for madlavning i dit køkken – om det er brunch med friskbagte brød og lækker morgenfrisk juice eller en dressing til salaten.

Når du skal rengøre KichenAid SlowJuicer SM1JA bruges den lille medfølgende rengøringsbørste til at fjerne det værste frugtfarve, hvorefter de kan vaskes af i opvaskemaskinen (læs manualen for korrekt opvask).

I den medfølgende brugsvejledning er der opskrifter på 14 forskellige slags Juice fra Vinter frugt juice, Vitamin C juice til Gulerods ginger juice.

KitchenAid Juicer SM1JA

Slow Juicer SM1JA fra KitchenAid til friskpressede juice på den populære køkkenmaskine KitchenAid Artisan. Slow Juicer tilsluttes køkkenmaskinen, hvorefter du kan eksperimentere med Juice. Læs mere om tilbehøret til Artisan her.

elartiklen

Find test, anmeldelser og artikler om elmateriel, hvidevarer og meget mere på Elartiklen.dk - I samarbejde med anerkendte danske forhandlere finder vi de billigste priser på f.eks. KitchenAid, Verner Panton Flowerpot bordlampe, Siemens TE712201RW EQ7 espressomaskine, Boremaskiner og mange flere