Bosch akku kombisæt – Bosch 10,8V akku maskiner

De små akku maskiner er blevet populære efter Li-Ion Akku teknologien er blevet integreret i de små maskiner. Bosch har i den forbindelse sammensat et kombisæt indeholdene en Akku skrumaskine 10,8V med tilhørerende mini bajonetasav, fein-/multicutter, FM radio samt en kraftig lommelygte. Til maskinerne medfølger 3xAkku 10,8V 1,5 Ah batterier, som  oplades i opladestationen.

Bosch Kombikit 10,8V Akku maskiner

Gå direkte til 10-4 Byggemarked

Hele kombisættet leveres i den praktiske L-Boxx, hvor alle maskinerne har hver deres specielle plads i en beskyttede plastisk hylde.

Billig akku kombisæt fra Bosch Professionel

Er du interesseret i det smarte Bosch 10.8V akku sæt har vi samlede en liste over de billigste forhandlere på internettet, hvor du modtager skruesættet direkte til fordøren i beskyttede emballage.

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
2.819,75 DKK2.868,75 DKK(Fragt: 49,00 DKK)Se mere
3.333,00 DKK3.333,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

Den praktiske L-Boxx fra Bosch indeholder de mange små maskiner, og vi har valgt at lave en hurtig gennemgang af de forskellige maskiner.

Bosch Click & Go skruemaskine 10,8V

bosch-akku-10-8V-skruemaskineDen lille Click & Go skruemaskine er perfekt til små arbejdsopgaver i hverdagens arbejde eller hobby brug derhjemme. Skruemaskinen er utrolig let, lille konstruktion og kraftige arbejdskapacitet til små bore og skrue opgaver. Håndtaget på skruemaskinen er med ergonomisk gummi, som giver et fast greb om maskinen til arbejdsopgaven. Det kraftige Li-Ion batteri har gjort det muligt at indbygge en LED arbejdslampe, som oplyser området foran borepatronen.

Skruemaskinen Click & Go er med to gear hvor drejningsmoment er på 15-30 Nm, og borepatronen  er førsteklasses 10 mm. Auto-Lock.

Akku fein-/multicutter

Fien-/multicutter fra Bosch 10,8V AkkuDen lille fein-/multicutter er uundværlig når du først har eget en selv, og har hjulpet mange håndværkere som elektriker, tømmer og murer i de daglige arbejdsopgaver. Fein-/multicutteren kan med de forskellige skær bruges til at skære træ lister, mursten, metal m.v.

Den lille multicutter er med de kraftige 10,8V Akku Li-Ion batterier den perfekte arbejdsmakker til professionel og hobby brug.

Mini bajonetsav

Bajonetsav fra BoschTil små opgaver, hvor dør- og vinduesåbneringer eller bare træ brædder skal skæres til er Bosch Mini Bajonetsaven perfekt til denne opgave, da den med sin lille konstruktion og lette vægt ikke gør arbejdet besværligt.

Bajonetsaven er med udskiftelig klinge, og kan med sin kraftfulde arbejdskapacitet håndtere mange professionelle og hobby hverdagsopgaver.

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
2.819,75 DKK2.868,75 DKK(Fragt: 49,00 DKK)Se mere
3.333,00 DKK3.333,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

Lommelygte og arbejdsradio

Lommelygten og FM radioen behøves ikke de store beskrivelse af funktioner. FM Radioen har hukommelse til 10 radiostationer, og er med 2x5W højtaler.

Bosch 10,8V akku kombisæt med skrue-/boremaskine, fein-/multicutter, bajnetsav, lommelygte og arbejdsradio til professionel og hobby brug. Bosch kombisæt leveres i den smarte og praktiske L-Boxx fra Bosch.

elartiklen

Find test, anmeldelser og artikler om elmateriel, hvidevarer og meget mere på Elartiklen.dk - I samarbejde med anerkendte danske forhandlere finder vi de billigste priser på f.eks. KitchenAid, Verner Panton Flowerpot bordlampe, Siemens TE712201RW EQ7 espressomaskine, Boremaskiner og mange flere