Bosch professionel GSR 18V Li-Ion akku slagboremaskine

Bosch boremaskiner produceres til to forskellige brugergrupper, hvor den grønne henvender sig til gør-det-selv manden og den blå henvender sig til professionel brug af håndværkere. Bosch GSR 18V Li-Ion kombimaskine er blå, og er derfor henvendt til professionel brug, hvilket også fremgår af de mange funktioner og kræfter slagboremaskine har.

Bosch professionel GSR 18V Li-Ion Akku slagboremaskine

Gå direkte til 10-4 Byggemarked

Bosch GSR 18V Li-Ion er utrolig lille i forhold til andre slagboremaskiner, men trods størrelsen har maskinen utrolige kræfter, og kan håndtere de fleste ting indenfor skrue, bore og slag opgaver. 

Billig Bosch GSR slagboremaskine

Vi har i forbindelse med artiklen undersøgt forhandlerne online, og fundet frem til det billigste sted at købe slagboremaskinen.

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
2.819,00 DKK2.868,00 DKK(Fragt: 49,00 DKK)Se mere

Kombimaskinen leveres i L-Boxx, hvor maskinen, opladeren og de to medfølgende Li-Ion batterier har hver deres plads, så det ligger beskyttet når det ikke er i brug. Batterierne er af typen 4,0 Ah Akku Li-Ion, hvor du ved hjælp af et lille display kan se batteriniveauet, så du hurtigt kan oplade batterierne i turbo opladeren (Ca. 75% opladning på 15 minutter).

Bosch Akku slagboremaskine professionel

Professionel kombiboremaskine

Det ergonomiske greb gør slagboremaskinen ligger fast i hånden, og med sin slange omkreds og softgrip-belægning kan maskinen bruges i flere timer indtil batteriet skal skiftes, uden du bliver træt i hånden.

Bosch ECP beskytter akku maskinen mod overbelastning, overhedning og dybafladning, hvilket forlægnere levetiden på slagboremaskinen. Udover ECP teknologien er GSR udstyret med premium-lithioum-ion-teknologi, som giver batterierne en levetid på ca. 400% end tidligere batterier samt længere drift tid. Kraften i batterierne har givet plads til en integreret LED lampe, som oplyser arbejdsområdet, så mørke arbejdsområder bliver lettere at arbejde i.

Bosch GSR 18V kombi skrue og slagboremaskine til professionelle arbejdsopgaver med enestående teknologier som forlænger levetiden og gør arbejdet lettere.

Bosch Professionel kombikit med kombiboremaskine, rundsav, stiksav og bajonetsav

For allround håndværkeren eller gør-det-selv manden fåes Bosch Professionel i et kombo kit, hvor du både får GSR 18V slagmaskinen, men derudover også rundsav, stiksav og bajonetsav.

Bosch Professionel akku kit

No records 🙁

elartiklen

Find test, anmeldelser og artikler om elmateriel, hvidevarer og meget mere på Elartiklen.dk - I samarbejde med anerkendte danske forhandlere finder vi de billigste priser på f.eks. KitchenAid, Verner Panton Flowerpot bordlampe, Siemens TE712201RW EQ7 espressomaskine, Boremaskiner og mange flere