Dewalt skrue og boremaskine dcd780m2 akku

Den nye generation af akku skruemaskiner har fået flere kræfter og længere levetid, hvilket gør arbejdet lettere og tidsbesparende. Dewalt dcd780m2 blev i 2012 kåret som bedst i test blandt fem udvalgte bore og skruemaskiner, hvor Dewalt akku boremaskinen fik mange plusser på sin lette vægt og kraftige batteri.

Dewalt skrue og boremaskine dcd780m2 akku

Gå direkte til 10-4 Byggemarked

Sidenhen er boremaskinen blevet videreudviklet med den nyeste teknologi blandt andet er håndtaget på Dewalt dcd780m2 er med ergonomisk gummi så boremaskinen ikke glider i hånden.

Kraftfuld akku skrue og boremaskine

Dewalts kraftige 18V XR Li-Ion batterier gør skruemaskinen til et uundværligt stykke værktøj til allround opgaver for håndværkeren eller gør-det-selv manden. Med en vægt på 1,84 kg er skrue og borearbejdet i træ, gips eller murværk let som en leg, og med det indbyggede LED spot lys er arbejdsområdet belyst.

Udskiftningen af bor og skrue bits sker som traditionelle boremaskiner, hvor borepatronen drejes, og spindellåset åbnes og lukkes rundt omkring værktøjet. Dewalt 18V XR Li-Ion kompakt 13mm boremaskine er med to-gears helmetal-transmission som giver længere bore og skure tid, samt forlængere levetiden på maskinen.

Find Dewalt dcd780m2 billigt her

Er du interesseret i at vide mere eller ønsker at købe denne lækre boremaskine fra Dewalt, så har vi samlet en liste over online forhandlere.

 

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
2.499,00 DKK2.548,00 DKK(Fragt: 49,00 DKK)Se mere

 

Brugerne giver flotte karakter

På Dewalt egen hjemmeside finder du en opsamling af brugernes anmeldelser af Dewalt 18V XR Li-Ion kompakt boremaskine. Karakteren for brugere i Danmark placere boremaskinen på 9 ud af 10, ud fra bedømmelser på:

  • Brugervenlighed, karakter: 9,5
  • Funktioner, karakter: 8,8
  • Ydeevne, karakter: 9,2
  • Design og ergonomi, karakter: 8,8
  • Pålidelighed, karakter: 9,5
  • Kørertid, Karakter: 7,0
  • Værdi for pengene, karakter: 8,2
  • Samlede bedømmelse, karakter: 9,0

Blandt andet udtaler Knud, Odense i sin bedømmelse på 10 at: “Har brugt Dewalt på arbejde som tømrer i 20 år, og har købt den privat (er efterlønner) fordi den altid har kunne levere vareren.”

 

Testvinderen dcd780m2 skrue og boremaskinen fra Dewalt er med sit kraftfulde batteri og lette vægt er dcd780m2 den perfekte akku boremaskine til håndværkeren og gør-det-selv manden.

elartiklen

Find test, anmeldelser og artikler om elmateriel, hvidevarer og meget mere på Elartiklen.dk - I samarbejde med anerkendte danske forhandlere finder vi de billigste priser på f.eks. KitchenAid, Verner Panton Flowerpot bordlampe, Siemens TE712201RW EQ7 espressomaskine, Boremaskiner og mange flere