Fabbian Ice Cube – Fabbian væglamper Ice Cube, Beluga

Fabbian Ice Cube & Beluga

Se udvalget af Fabbian lamper her

Belysningsvirksomheden Fabbian blev etableret i 1961, og blev hurtig anerkendt internationalt for sin håndlavet produktion af lamper. Fabbian har sidenhen gjort sig endnu mere bemærket med sit samarbejde med italienske designere som Tobia Scarpa, Roberto Pamio og Paolo De Lucchi, som fik Fabbian endnu et trappetrin op af skammellen for sit gode ry. Fælles for Fabbian’s tre store designere er deres væglamper i italiensk design, som alle tager udgangspunkt i udformningen af glas.

Fælles for alle Fabbian’s lamper er kvaliteten og valget af komponenter, og alle lamper bliver derfor certificeret af anerkendte organisationer som en kvalitetsstempel på Fabbian produkterne. I lampedesignet er montagen indtegnet, så tilslutningen af ledningerne ikke forstyrre området omkring lampen, og dermed tager opmærksomheden væk fra designet – derfor er alle monteringer så skjulte som muligt.

Fabbian Ice Cube væglampe

Fabbian Ice Cube Loft/Væglampe Klart Glas Krom
Fabbian Ice Cube

Fabbian’s mest succesfulde lampe Ice Cube er designet af Roberto Pamio, og har ikke kun indtaget Italien, men hele skandinavien med sit enkelte og tidsløse isterning design.

Ice Cube produceres som en væg og loftlampe, men er senere hen også kommet som en Ice Cube pendellampe med 3-6 nedhængte spots i en flot krom skinne.

Ice Cube spot er produceret i presset krystalglas, og efterfølgende monteret på en krom plade hvori tilslutningen af 230V foretages. I starten blev spot lampen produceret i klar hvid glad, men er senere hen blevet fremstillet i frosted, hvid og sort. Forskellen på den frosted og klare Ice Cube er taget fra den virkelige verden, hvor en helt klar isterningen er gennemsigtig, og en isterning der har været optøet og derefter dybt frosset får en krystallisk hvid overflade.

Væglampen er velegnet som spot over reoler, malerier og badeværelsesspejle, hvor lyset fra den flotte designer spot virkelig viser forskellen på god håndlavet kvalitet.

 

 

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
999,00 DKK999,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
1.199,00 DKK1.199,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

 

 

Fabbian Beluga væglampe

Fabbian Beluga Farver Spot
Fabbian Beluga Spot

En mere farvestråelende succesfuld lampe fra Fabbian er Beluga væglampen, som er designet af Marc Sadler. Marc Sadler stammer fra Australien, og har arbejdet i det meste af verden – lige fra Europa, Nord Amerika til Asien.

Beluga er en universal spot, som produceres i både væg, loft, gulv, pendel og mange flere typer spot. Beluga er kendt for sine flotte forskellige farver, hvor du kan sammensætte op til 6 forskellige farver fra klar til brun.

Spot lampen er velegnet til entréer og gangarealer, hvor der ønskes en mere farvestråelde velkomst med et skarpt lys.

Køb Fabbian Beluga her

Dette er blot et udsnit af de mest populære lamper i skandinavien fra belysningsvirksomheden Fabbian, og du kan finde rigtig mange andre lamper, som sikkert falder rigtig godt i din smag. Du går dog ikke fejl i byen ved at købe en Ice Cube væglampe til badeværelsesspejlet som en start, inden du udfordre dig selv med mere farvestrålende spots som Beluga.

Flotte lamper fra virksomheden Fabbian med Italiensk design som Ice Cube. Find Fabbian Ice Cube og Beluga væglamper billigt her til badeværelset eller stuen

 

 

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
999,00 DKK999,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

elartiklen

Find test, anmeldelser og artikler om elmateriel, hvidevarer og meget mere på Elartiklen.dk - I samarbejde med anerkendte danske forhandlere finder vi de billigste priser på f.eks. KitchenAid, Verner Panton Flowerpot bordlampe, Siemens TE712201RW EQ7 espressomaskine, Boremaskiner og mange flere